FUNDATIA – un film SF in adevaratul sens al cuvantului

De cand a inceput toata nebunia cu Netflix am crezut ca nu o sa mai am foarte mult timp la dispozitie si pentru celelalte lucruri pe care mi le doream. De altfel, la prima vedere am crezut ca Netflix imi poate da tot ce eu imi doream in materie de filme si de seriale. Insa nu a fost chiar asa, caci mai tot ce tine de SF parca nu ar fi atat de iscusite. Si mai degraba ar fi acel ceva care sa te faca sa mai pierzi ceva timp in fata ecranului fara sa-ti trezeasca ceva sentimente, trairi, stari asa cum sunt eu obisnuita in mod natural cand vizualizez filme, chiar si seriale.

Cu toate astea si fiind dezamagita de ceea ce-mi oferea Netflix in materie de SF am auzit prin vecini si prieteni de un film bun SF. Mai exact ei imi vorbeau despre FUNDATIA. Un film pe care il gasiti numai decat pe Apple TV. Cum din fire sunt foarte sceptica n-am crezut din prima ca lucrurile stau chiar asa cum imi povesteau apropiatii mei. Dar intr-o seara fiind luata de val si asistand la toate rugamintile prietenilor mei am zis “hai mai ca incerc ca nu o fi foc”.

Oricum ar fi daca pierd timpul asta este ca si cum am mai pierdut timp si cu alte ocazii si fara sa fie legat de vizionarea unui film. Mi-am zis ce poate fi mai rau decat atat?! Dar daca imi schimba perspectiva?! Asta ar fi cu adevarat o investitie a timpului si a filmelor pe care le urmaresc. Si pentru ca nu mai rezistam tentatiei si tuturor ispitelor am zis sa vad.

E adevarat faptul ca FUNDATIA, chiar este un film SF in adevaratul sens al cuvantului. Si da pot spune ca mi-a schimbat perceptia despre filme, despre platformele de vizionare a filmelor SF. Si mai mult decat atat pot spune ca mi-a schimbat perceptia despre viitor si despre ceea ce se poate intampla in viitor, indiferent cat de indepartat poate fi acesta.

Daca mai sunt pe aici persoane inca sceptice care nu au vazut acest film SF va recomand sa-l vedeti pentru ca nu aveti nimic de pierdut. Ba din contra va puteti delecta cu ceva fain si fin in materie de film si in materie SF. Cat despre platformele de difuzare a filmelor mi-am dat seama ca nu intotdeauna trebuie sa fii fanul cuiva pentru a avea parte de schimbari si pentru a ti se schimba perspectiva cu privire la anumite lucruri.

Iar daca ma veti intreba daca voi mai viziona filme sau seriale de pe platforma Apple TV cu siguranta da, caci am observat ca am avut parte de o investitie buna si de o relaxare intr-un mod cat mai placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *