News

– am fost in vacanta – adunate cu Paste si 1 mai au iesit aproape 4 saptamani

– am fost o saptamina la Lisabona si prin imprejurimi, am vizitat ceva castele, am facut poze (unii le-au vazut deja pe flickr), etc – ma rog.. ce face omul prin excursii :))

– n-am pictat nimic, doar am facut citeva schite care sper ca se vor concretiza in ceva in viitorul apropiat; am inramat gheisa si pantoful converse, converse-ul l-am dat lui Sebi, un prieten.

– vreau sa-mi fac in perete plin de tablouri acasa, ale mele si ale altora, deja am pus ochii pe 2 chestii (unul de la galeria 115 si altul de pe strada Hanul cu Tei); as inrama chiar si niste poze de-ale mele, cred ca ar arata bine pe perete.

– am citit nuvele de Philip K. Dick, science fiction that is, la sugestia lui Andi care e fan pe bune. Tema care apare mereu in nuvelele lui e unde se termina visul si unde incepe realitatea (sau invers) – nu e de mirare, PK. Dick a scris mult sub influenta drogurilor, chestie care i-a amplificat mult simturile si imaginatia. Intrebarea pe care mi-o pun eu acum e – sint drogurile chiar atit de rele? PK Dick e un contraexemplu – scrie chiar misto, si nu un science fiction plat, ci cu multe paralele sociologice si politice, e o placere sa citesti. E incredibil cite conexiuni din domenii foarte diferite a putut sa faca omul asta. Susan Greenfield (poate o stiti de la Discovery, emisiunile despre brain&stuff) zice ca drogurile omoara neuronii pe capete si ca ar trebui interzise. Da, ii omoara pe capete, insa inainte sa moara au o activitate intensa, care te poate impinge catre realitati pe care nu le banuiai. Munca multor artisti e influentata de droguri, si probabil daca n-ar lua, n-ar mai impresiona pe nimeni… e bine, e rau, habar n-am..
– am sters pe toata lumea din blogroll, ca sa nu fie cu suparare, si am lasat numai 2-3 chestii mai ‘personale’ 😀 – imi place ca dupa cazul Raluca Stroescu au aparut reactii, de fapt erau din-nainte..

– pe 19 mai votez cu Base

– am bilete la B’estival si Rolling Stones, as mai lua la Chemical Brothers si Prodigy.

– colega mea, Andreea, s-a apucat de facut genti – prima a iesit super, sa vedem si urmatoarele :))

– gata, si acum un moment publicitar la mine la firma 😀 (lol, asta e cel mai lung post ever al meu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *