Suferi de lipsa parului si ai nevoie de un implant de par? Descopera clinica Dr Felix Hair Implant

In aceste timpuri, nu credem ca exista persoana care sa nu isi aprecieze podoaba capilara si sa o ingrijeasca asa cum se cuvine. Si acest lucru nu se intampla doar acum, ci si in trecut, cand popoarele antice considerau parul drept un simbol al frumusetii depline.

Stralucirea si lungimea cat mai mare a parului erau doua atribute ce caracterizau femeia ideala, asemenea zeitei Afrodita. De altfel, un par bogat, ingrijit corespunzator este dovada tineretii si a vitalitatii, indiferent ca vorbim de femei sau de barbati.

Insa, exista si situatiile deloc favorabile cand parul incepe sa cada, din cauze diverse. Lipsa parului isi pune amprenta aspectului fizic, dar mai ales asupra psihicului, facandu-ne sa devenim anxiosi, tematori in relatiile interpersonale si, in special, neincrezatori in propriile forte.

Oricat de puternic ai fi, astfel de situatii te fac sa fii vulnerabil, insa nu trebuie sa disperi. Exista solutii, mai ales odata cu avansarea tehnologiei si a medicinei, iar o varianta de luat in calcul este un implant par. Beneficiile acesteia sunt numeroase si poti sa optezi pentru aceasta procedura in cazul in care ai nevoie. In cele ce urmeaza poti descoperi mai multe informatii despre ce presupune aceasta procedura si unde poti beneficia de aceasta.

Procedura implantului de par – ce inseamna si de ce este importanta?

Implantul de par este o procedura ce necesita o atentie sporita, ce este realizata de catre o echipa de medici specialisti in domeniu, utilizand tehnici moderne. O astfel de tehnica este Q-FUE, unica in tara noastra, ce presupune ca firele de par sa fie implantate unul cate unul, in mod manual, cu atentie. Bineinteles, acest lucru se va desfasura sub anestezia locala a scalpului.

Fiind o procedura minutioasa, cu siguranta implantul de par va dura mai mult timp, insa beneficiile pe care le vei avea in final vor merita toata asteptarea. Daca esti interesat de avantajele unui implant de par realizat prin intermediul tehnicii Q-FUE, poti afla cateva in continuare:

  • Recuperare nedureroasa, rapida;
  • Nu vei avea de-a face cu sangerari sau semne;
  • Reducerea stresului si a starilor de anxietate;
  • Aspect fizic imbunatatit, chiar intinerit;
  • Look natural – rezultatul va fi unui foarte natural, firele implantate fiind similare cu parul original;
  • Rezultat permanent – in comparatie cu alte proceduri destinate parului sau tratamente pentru par, implantul de par iti ofera solutii constante, de care sa te bucuri multa vreme.

Clinica Dr. Felix Hair Implant – locul unde poti scapa de lipsa parului

Acum ca stii ce avantaje iti poate aduce un implant de par, trebuie sa afli despre clinica de implant par Dr. Felix Hair Implant, din Bucuresti. Poti alege aceasta clinica pentru un implant de par, asa cum au facut-o si celebritati din tara sau din strainatate.

Rezultatele vor fi pe masura asteptarilor tale, daca nu chiar peste si te vei putea bucura de un aspect pe care ti l-ai dorit de multa vreme. Poti solicita o consultatie online preliminara care sa determine daca ai sau nu nevoie de un implant de par completand formularul pe care il ai la dispozitie pe site. Tot acolo vei descoperi si intreaga gama de servicii atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Asadar, daca si tu te regasesti in situatia prezentata in aceste randuri, poti solicita o consultatie online, iar daca se stabileste ca ai nevoie, poti opta pentru un implant de par la clinica Dr. Felix Hair Implant.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *